Een kijkje in de keuken van Boudewijn Hosmus

15.5.2019

Dinsdagavond jl. kregen wij bezoek van 21 ondernemers vanuit de studiegroep in de bollensector. De avond werd onder genot van koffie gestart met een welkoms woord van Boudewijn en zijn verhaal over de ontstaansgeschiedenis van Boudewijn Hosmus Keukenambacht. Daarna volgde de rondleiding door het nieuwe pand waar Ellen de ondernemers meenam in het traject van de soorten hout en de bewerking ervan.

Ook de wijze waarop het pand is bedacht werd onder de aandacht gebracht. Te denken aan de routing binnen het pand, de indeling van de machinalen, de houtopslag mogelijkheden, spuiterij, ruimte voor kantoor en showroom. Er is rekening gehouden met duurzaamheid, geen gas in het bedrijf. Het pand wordt verwarmd door ons eigen houtschaafsel middels een biomassaketel.

Na de rondleiding was het tijd voor een hapje & drankje in onze nieuwe showroom. Alle ondernemers waren blij verrast over ons ondernemersdrive en dat het maken van houten keukens en meubelen en het plaatsen daarvan toch echt een heel proces is. Ook onze groei vanuit een eenmanszaak naar een professioneel bedrijf met veel kennis en kunde in huis werd opgemerkt. Een mooier compliment dan dat kunnen wij niet krijgen :-).

Wij kijken terug op een geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar!

Boudewijn en Ellen

No items found.