Excellent beurs 2022

12.10.2022

Ontdek en beleef Boudewijn Hosmus op de unieke EXCELLENT woonbeurs 2022!

Donderdag 24 november tot en met zondag 27 november organiseert Excellent vol trots weer de EXCELLENT woonbeurs. 

Boudewijn Hosmus is dit jaar aanwezig als onderdeel van het huis van Hans Kuijten. Samen met een aantal excellente partners werken we samen om tijdens de beurs een fantastische ervaring te creëren. Speciaal voor deze beurs hebben we maatwerk keuken, garderobekast en kaptafel gemaakt.

Een onmisbare avond met spektakel, heerlijke versnaperingen en voor u uiteraard een zeer fijne visuele horizon. Drie fantastische reguliere dagen vol architectonisch vernuft, design en ander moois . U krijgt de kans om een kijkje te nemen in de high-end woonbranche. Hier kunt u zich perfect oriënteren. Daarnaast laat u zich inspireren door de toonaangevende architecten en tentoonstellingen. Denk hierbij niet enkel aan stands met designer producten, maar ook aan volledige designer woningen. Zo vindt u precies de stand die aansluit op uw smaak en wens(en).

Wij nodigen u van harte uit om een geweldige dag te komen beleven tijdens de Excellent woonbeurs zoals u nog niet eerder gezien heeft: stijlvol, inspirerend en vol ambiance.

Kom vooral langs op onze stand: 338


Mede mogelijk gemaakt door:

Dauby

Blok plaatmateriaal

Decolegno

Alphenberg

Denardi – Kaelo

RigoVerffabriek

Miele

Van Hoecke

Hafele

Steenproject

No items found.