Gemak van koken met de stoomoven

10.12.2019

HET NIEUWE KOKEN

Een manier om uw eten te bereiden waarbij geen olie of vet nodig is en waarbij u de vitaminen en mineralen niet weg spoelt met het kookwater, is de stoomoven. Een nieuwe keuken kan eigenlijk niet meer zonder stoomoven. Stomen is hét nieuwe koken. Een gezondere manier van koken want alle voedingsstoffen blijven beter bewaard en de echte smaak komt nog beter tot zijn recht. U kunt meer gerechten stomen dan u wellicht denkt. Zowel vis en vlees, als groenten. Maar ook rijst of pasta bereiden in een stoomoven is mogelijk.

Puur genieten: korte opwarmtijd en snelle en gelijkmatige verdeling van de stoom voor optimale resultaten. Ook desserts zijn gemakkelijk te bereiden in een stoomoven, evenals soepen, verse yoghurt en sappen.
Kortom, genoeg voordelen dus. Stomen is gezond, tijdsbesparend en de mogelijkheden met een stoomoven zijn groots.

Het gezonder eten met een stoomoven is een reden om te kiezen voor een stoomoven, maar belangrijker nog is de intense smaak van het eten. Met een stoomoven wordt het avondeten iedere dag weer een feestmaal!

Wilt u meer weten over de voordelen en het gemak van koken met de stoomoven?  Kom gerust eens langs in onze showroom voor vrijblijvend advies.

Groetjes Boudewijn & Ellen

No items found.