Join us bij de digitale editie van de vt wonen&design beurs!

29.9.2020

Bron: VT wonen & design beurs

Oktober staat in het teken van de woonmaand. Normaal gesproken hadden wij dit jaar op de VT wonen & design beurs gestaan, maar dit jaar doen we het net even anders.

Ben je erbij tijdens de allereerste digitale editie van de vt wonen&design beurs? Te gek! De hele maand oktober staat vt wonen&design beurs in het teken van oktober woonmaand. Van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts.


Het is een bomvol, online programma geworden voor echte woonfans zoals jij. Wooninspiratie in overvloed! Hieronder vind je een kort overzicht van de programma-onderdelen. Tien dagen lang vinden er online allerlei toffe happenings plaats, bijvoorbeeld via livemomenten op Facebook en Instagram en via online meetings. Alle activiteiten, zoals de handige adviesgesprekken, vinden plaats tussen 16 en 22 uur. Elke dag staat er een ander woonthema centraal, van keuken tot badkamer en van verbouwen tot een slim huis.

Advies van stylisten & experts

Net zoals tijdens eerdere edities van de vt wonen&design beurs kun je ook dit jaar terecht voor advies van verschillende woonexperts, dit keer vinden de gesprekken online plaats. Reserveer een 1 op 1 adviesgesprek met een professionele stylist, een architect, tuinadviseur, groenstyliste of smart home expert.

Binnenkijken bij…

Altijd een cadeautje om binnen te kijken bij toffe woonbedrijven! Interieurontwerper Marie-Gon neemt je tien dagen lang elke dag mee naar een ander mooi woonbedrijf. Zo neemt ze bijvoorbeeld een kijkje in de keuken van Boudewijn Hosmus en ze laat ook haar eigen creatieve huis zien, moet je zien!

Bekijk snel bij wie je kunt binnenkijken en reserveer je plek! Boudewijn en Ellen zitten donderdag 1 oktober om 18.30 voor je klaar!

Bron: VT wonen & design beurs

No items found.