Miele Smartline

1.12.2019

SMARTLINE VAN MIELE

Wilt u naast uw inductieplaat een teppanyaki? Of een krachtige gas wok? Of toch liever een barbecue/grill en een werkbladafzuiging? Met de Miele SmartLine kookelementen kunt u zelf bepalen hoe uw wilt gaan koken. Alle elementen zijn flexibel met elkaar te combineren en vormen een strak aanzicht in uw keuken. Met elkaar vormen ze een kookopstelling, waarbij de ingetogen aanblik de grens tussen keuken en woongedeelte doet verdwijnen.

‘Het belangrijkste onderdeel zal in veel gevallen de 60 centimeter brede inductiekookplaat zijn, waaraan links en rechts de werkbladafzuiging en andere modules gekoppeld kunnen worden. Met dat als fundament is onbeperkte creativiteit mogelijk, vooral ook omdat twee of meer werkbladafzuigingen kunnen worden geïntegreerd.’ – Joni Strik, productmanager Miele

Alle SmartLine-modules zijn 52cm diep. Het keramische vlak zonder randlijst maakt een installatie liggen op het werkblad mogelijk óf volkomen vlak geïntegreerd. De touch-bediening op het zwarte keramiek wordt pas zichtbaar als u het apparaat aanzet.

Wilt u meer weten? Klik hier en lees alles over de Smartline elementen van Miele.

No items found.