Welk type Quooker heb ik nodig?

Welk type Quooker heb ik nodig?

Je hebt 3 verschillende soorten; Quooker pro, Combi + en Combi. Wanneer je ketel binnen een afstand van 6 meter ligt kan je gebruik maken van het promodel. Dat betekent dat het heet water al heel snel in je keuken is dus je hebt geen close-in boiler nodig. Dat betekent dat enkel alleen het kokend water uit het keteltje komt en die is ook kleiner van maat. Zit je ketel op zolder op verder dan een afstand van 6 meter is het handig om een combi of een combi + quooker te nemen. Een combi model is van pas als je alleen maar koud water naar je keuken hebt lopen. Bijvoorbeeld in oudere huizen is dat het geval. Als je een warm en koud waterleiding hebt lopen naar je keuken neem je een combi + Een quooker is ten opzichte van een close-in boiler erg energiebesparend.

Terug naar alle vragen

Gerelateerde vragen


Is de Quooker veilig?

Ja, een Quooker is veilig en is o.a. voorzien van een kinderslot. Wanneer je niet weet hoe een Quooker werkt komt er ook geen kokendheet water uit.

Hebben jullie afzuigkappen die multifunctioneel zijn?

Ja, wij werken samen met het merk Wave. Wave specialiseert zich in het maken van afzuigsystemen die een stijlvol uiterlijk hebben en gecombineerd kunnen worden met dezelfde uitziende lampen.

Is een stoomoven handig en ook gezond?

Ja, een stoomoven is ideaal. Eten dat uit de stoomoven komt is een stuk gezonder want je giet je vitamines er niet vanaf. Het gebruik van een stoomoven is heel gemakkelijk want er wordt stap voor stap uitgelegd wat er gedaan moet worden.