Welk type Quooker heb ik nodig?

Welk type Quooker heb ik nodig?

U hebt 3 verschillende soorten; Quooker pro, Combi + en Combi. Wanneer uw ketel binnen een afstand van 6 meter ligt kunt u gebruik maken van het promodel. Dat betekent dat het heet water al heel snel in uw keuken is dus u hebt geen close-in boiler nodig. Dat betekent dat enkel alleen het kokend water uit het keteltje komt en die is ook kleiner van maat. Zit uw ketel op zolder op verder dan een afstand van 6 meter is het handig om een combi of een combi + quooker te nemen. Een combi model is van pas als u alleen maar koud water naar uw keuken hebt lopen. Bijvoorbeeld in oudere huizen is dat het geval. Als u een warm en koud waterleiding hebt lopen naar uw keuken neemt u een combi + Een quooker is ten opzichte van een close-in boiler erg energiebesparend.

Terug naar alle vragen

Gerelateerde vragen


Is de Quooker veilig?

Ja, een Quooker is veilig en is o.a. voorzien van een kinderslot. Wanneer u niet weet hoe een Quooker werkt komt er ook geen kokendheet water uit.

Hebben jullie afzuigkappen die multifunctioneel zijn?

Ja, wij werken samen met het merk Wave. Wave specialiseert zich in het maken van afzuigsystemen die een stijlvol uiterlijk hebben en gecombineerd kunnen worden met dezelfde uitziende lampen.

Is een stoomoven handig en ook gezond?

Ja, een stoomoven is ideaal. Eten dat uit de stoomoven komt is een stuk gezonder want u giet uw vitamines er niet vanaf. Het gebruik van een stoomoven is heel gemakkelijk want er wordt stap voor stap uitgelegd wat er gedaan moet worden.