Greeploos, speels en voorzien van alle luxe

Deze keuken is gerealiseerd op herinneringen die zijn ontstaan in Thailand. Onze klant wilde graag de sfeer van Thailand meenemen naar Amsterdam. De natuur komt terug door het gebruik van bamboe en massief eiken. Het keramisch werkblad wordt gescheiden door een koperen strip. Het tussenstuk van eiken zorgt ervoor dat er geen naden te zien zijn in het werkblad. In de keuken is veel luxe aanwezig, een kopere kraan en spoelbak van Lanesto en de kopere wijnkoeler van Kaelo zorgen voor prachtige details. Voorzien van een Miele koelkast, wijnklimaatkast, vaatwasser en geïntegreerde kookplaat.

Het sfeervolle haardmeubel is voorzien van een elektrische haard van Faber, en heeft ingebouwde boekenplanken. Achter de oosterse poort bevindt zich de walk-in closet. Door het gebruik van notenfineer krijgt de kast een luxe uitstraling. De grote open vakken en lades zorgen voor genoeg opbergruimte.

Het groene behang met dessin van Huis van middenmeer is te zien door de gehele woning. De groene kleur in combinatie met natuurlijke materialen brengt de herinneringen van Thailand steeds opnieuw naar boven.

Maak een afspraak

bekijk hier onze andere keukens

Veelgestelde vragen


No items found.