Greeploze sfeervolle keuken met Miele apparatuur

Deze mooie handgemaakte keuken is gemaakt van massief eikenhout en heeft een composiet werkblad. Tijdens het ontwerpen van de keuken hebben we gekozen voor een compleet andere opstelling zodat de ruimte optimaal benut zou worden. Een verassend voorstel die onze klant erg kon waarderen. Het massief eiken gecombineerd met een composiet werkblad, groene tegels en groen behang zorgt voor een warme en gezellige uitstraling. De keuken bevat een aparte coffee corner waar in de ochtend heerlijk een kopje thee of koffie gemaakt kan worden.  De kasten- en apparatenwand is volledig ingebouwd en bevat apparatuur van Miele in de kleur grafietgrijs. De klant wilde graag een eettafel waar ze met al haar kinderen en toekomstige aanhang aan kan zitten. Hierbij hebben we gekozen voor een ronde eettafel die een verlengstuk bevat zodat de tafel groter gemaakt kan worden. De tafelpoot heeft een bijzonder design en oogt erg vriendelijk in de ruimte.

Naast de keuken, tafel en bijkeukenkasten hebben we ook te trap voorzien van een nieuw uiterlijk. De massief eiken planken zorgen voor een sfeervol entree bij binnenkomst. De trapleuning is gemaakt van een boomstam plak en bevat een organisch vorm.

Het was erg gaaf om dit project te realiseren, en onze klant blij te maken!Maak een afspraak

bekijk hier onze andere keukens

Veelgestelde vragen


Is de Quooker veilig?

Ja, een Quooker is veilig en is o.a. voorzien van een kinderslot. Wanneer u niet weet hoe een Quooker werkt komt er ook geen kokendheet water uit.

Is de Quooker veilig?

Ja, een Quooker is veilig en is o.a. voorzien van een kinderslot. Wanneer u niet weet hoe een Quooker werkt komt er ook geen kokendheet water uit.