Heerlijke leefkeuken in harmonie met de woning

Hoe geef je een grote keuken huiselijke gezelligheid? Met de juiste indeling, kleuren en materialen. Zoals hier, in deze nieuwe woonboerderij in Noordbeemster. De lichte, hoge ruimte is in perfecte balans met de warmkleurige keuken. “Een knap staaltje totaalwerk van Boudewijn Hosmus”, aldus eigenaresse Jantien. “Hij maakte er zelfs een eettafel en garderobekast bij!”

De keuken bestaat uit een royale wandkast, aanrecht met AGA fornuis en een spoeleiland. Het geheel is handgemaakt van thermisch gemodificeerd eiken. Door de verhitting krijgt het deze diepe, donkere kleur. “De ruwe, brons gepolijste kastgrepen van Dauby maken de gewenste uitstraling helemaal af”, vertelt Jantien.

Fraai én praktisch

Op het eiland en het aanrecht liggen prachtige marmeren bladen , Brun Emperador’. Bij het eiland wordt het marmer onderbroken door een houten plank met messing strip. Dit detail is niet alleen fraai, maar ook praktisch: het gaat rond als borrelplank. Aan de andere kant van de Quooker, die is uitgevoerd in de kleur patina, steekt het werkblad uit. Hier is plaats voor een barkruk.

Ook eettafel, bank en kast op maat

Zo creëerde Boudewijn Hosmus in nauwe samenwerking met zijn klant een echte leefkeuken, in harmonie met de ruimte, het licht en de rest van de woning. “Heb je gezien hoe het eiland om de paal is verwerkt?”, vraagt Maarten. “Vakwerk!” Boudewijn maakte ook de eettafel, de U-vormige bank bij het raam en de garderobekast in de hal op maat. “Zelfs de verlichting, komt via hem. Het behang en de decoratie via het styling-/ interieurbedrijf Huis van Middenmeer . Het is één compleet, passend geheel!”

Neem contact op
No items found.
Meer nieuws

onze laatste nieuwsberichten

20 jarig bestaan

Lees bericht

NHN Business awards

Lees bericht

LUX' event - 9 & 10 september

Lees bericht

Muurmeester in de verkoop

Lees bericht

Sweet thai memories made in hartje Amsterdam

Lees bericht

Ambacht + teamwork = droomkeuken!

Lees bericht