Nemen jullie bij het plaatsen van de keuken ook aannemers mee?

Nemen jullie bij het plaatsen van de keuken ook aannemers mee?

Wij hebben een select groepje met vaklieden om ons heen die wij, als het noodzakelijk is inzetten bij onze projecten.

Terug naar alle vragen

Gerelateerde vragen


Wat is het beste keukenblad?

Het beste keukenblad bestaat uit: composiet, keramiek, terrazzo, graniet en dekton. Dekton: is een product wat vaak voor buiten gebruikt wordt. Het materiaal verkleurd niet en is heel sterk. Wel is dekton erg prijzig. Keramiek en composiet zijn vrij harde gemaakte bladen. Ze worden met kruimeltjes gemaakt en daar wordt hars tussen gegoten dat zorgt voor een dichte substantie. Dat is ook de reden waardoor vuil en vet niet in het blad kan trekken. Ook wel ‘Verbeterd hardsteen’ genoemd. Composiet: een blad wat alles kan. Het enige wat kan zorgen voor verkleuringen is als er een 180 graden ovenschaal op gezet wordt. Keramiek: is bikkelhard, als u de spoelbak er niet verdiept in laat leggen dan kunt u tijdens het afgieten het steen afbreken. Dat verdiept erin laten leggen vindt niet iedereen mooi waardoor mensen af stappen van keramiek en toch voor composiet gaan. Keramiek heeft wel mooiere tekeningen in het steen dan composiet.

Is terrazzo en granito hetzelfde?

Ja, het is hetzelfde, terrazzo is een andere benaming voor granito. Maar graniet is wel anders. Graniet wordt gewonnen uit groeven, maar heel diep. Graniet komt uit de mijnen. Belgisch hardsteen is te herkennen aan alle fossielen en anemonen in het blad. Terrazzo heeft heel veel verschillende steentjes die u naadloos kan laten storten. Het is wel heel erg arbeidsintensief dus vaak ook duurder.

Hebben jullie afzuigkappen die multifunctioneel zijn?

Ja, wij werken samen met het merk Wave. Wave specialiseert zich in het maken van afzuigsystemen die een stijlvol uiterlijk hebben en gecombineerd kunnen worden met dezelfde uitziende lampen.