Wat is het beste keukenblad?
Het beste keukenblad bestaat uit: composiet, keramiek, terrazzo, graniet en dekton. Dekton: is een product wat vaak voor buiten gebruikt wordt. Het materiaal verkleurd niet en is heel sterk. Wel is dekton erg prijzig. Keramiek en composiet zijn vrij harde gemaakte bladen. Ze worden met kruimeltjes gemaakt en daar wordt hars tussen gegoten dat zorgt voor een dichte substantie. Dat is ook de reden waardoor vuil en vet niet in het blad kan trekken. Ook wel ‘Verbeterd hardsteen’ genoemd. Composiet: een blad wat alles kan. Het enige wat kan zorgen voor verkleuringen is als er een 180 graden ovenschaal op gezet wordt. Keramiek: is bikkelhard, als u de spoelbak er niet verdiept in laat leggen dan kunt u tijdens het afgieten het steen afbreken. Dat verdiept erin laten leggen vindt niet iedereen mooi waardoor mensen af stappen van keramiek en toch voor composiet gaan. Keramiek heeft wel mooiere tekeningen in het steen dan composiet.