Wat is het beste keukenblad?

Wat is het beste keukenblad?

Het beste keukenblad bestaat uit: composiet, keramiek, terrazzo, graniet en dekton. Dekton: is een product wat vaak voor buiten gebruikt wordt. Het materiaal verkleurd niet en is heel sterk. Wel is dekton erg prijzig. Keramiek en composiet zijn vrij harde gemaakte bladen. Ze worden met kruimeltjes gemaakt en daar wordt hars tussen gegoten dat zorgt voor een dichte substantie. Dat is ook de reden waardoor vuil en vet niet in het blad kan trekken. Ook wel ‘Verbeterd hardsteen’ genoemd. Composiet: een blad wat alles kan. Het enige wat kan zorgen voor verkleuringen is als er een 180 graden ovenschaal op gezet wordt. Keramiek: is bikkelhard, als u de spoelbak er niet verdiept in laat leggen dan kunt u tijdens het afgieten het steen afbreken. Dat verdiept erin laten leggen vindt niet iedereen mooi waardoor mensen af stappen van keramiek en toch voor composiet gaan. Keramiek heeft wel mooiere tekeningen in het steen dan composiet.

Terug naar alle vragen

Gerelateerde vragen


Hebben jullie afzuigkappen die multifunctioneel zijn?

Ja, wij werken samen met het merk Wave. Wave specialiseert zich in het maken van afzuigsystemen die een stijlvol uiterlijk hebben en gecombineerd kunnen worden met dezelfde uitziende lampen.

Hoe zit het met de werking van het hout bij een houten keuken?

Bijna alle keukenspeciaalzaken werken met een dun laagje hout op plaatmateriaal. Al 16 jaar maken wij houten keukens en weten we ondertussen wat het hout doet. Eén zomer en winter zal het hout wat gaan werken. Daarna is het meestal een stilstaand proces. Al het hout dat we gebruiken is bijna langer dan een jaar gedroogd. We geven levenslange garantie op de keukens (voor degene die hem gekocht heeft) want we staan er 100 procent achter.

Is een stoomoven handig en ook gezond?

Ja, een stoomoven is ideaal. Eten dat uit de stoomoven komt is een stuk gezonder want u giet uw vitamines er niet vanaf. Het gebruik van een stoomoven is heel gemakkelijk want er wordt stap voor stap uitgelegd wat er gedaan moet worden.